Zoals jullie misschien al weten is de Swopshop jarig. We bestaan 5 jaar. Dit hebben wij op 29 maart gevierd met een zeer succesvolle verkoopdag. Maar dat was nog niet alles. We gaan verder met het feest, maar nu gaan we het vieren voor onze kleine gasten. 

Op zondag 15 mei van 14.00 tot 16.00 uur krijgen we bezoek van goochelaar Dries. Hij is niet alleen een goochelaar, maar hij maakt ook ballonfiguren voor jullie allemaal. Dit mogen jullie niet missen!

Op woensdag  18 mei organiseren we van 14.00 tot 16.00 uur voor alle jongens en meisjes een knutselmiddag. Kom allemaal gezellig met ons wat moois knutselen!

Op allebei de dagen is de Swopshop geopend. Er kan speelgoed geruild worden met muntjes, maar het is ook weer mogelijk om speelgoed te kopen. Dus heb je geen muntjes maar zie je wat leuks? Je kunt het, liefst gepast, gewoon kopen. We hebben voor iedereen wat wils en alles is zeer aantrekkelijk geprijsd. Dus kom gerust eens kijken.

Tot ziens op zondag 15 mei en woensdag 18 mei.

Tags:

Comments are closed