**Deze actie is wederom een groot succes. Het maximale aantal inschrijvingen is bereikt. Je kunt je dus niet meer inschrijven voor deze actie!**

Ook dit jaar gaat de Swopshop de goedheilig man weer een handje helpen. De vrijwilligers van de speelgoedruilwinkel zijn van mening dat geen enkel kindje in Meierijstad op 6 december een lege schoen mag aantreffen. Maar wij weten ook dat in deze dure tijd cadeautjes kopen geen vanzelfsprekendheid meer is in veel gezinnen. Daarom hebben wij 2 acties bedacht:
De tasjesactie en de sinterklaasmiddag voor kinderen t/m 8 jaar. Dankzij sponsoring kunnen wij dit dit jaar weer organiseren. Kiest u voor de tasjesactie dan mag er op een afgesproken tijdstip een goed gevulde verrassingstas opgehaald worden in de Swopshop met daarin alle benodigdheden plus een cadeautje voor een gezellige avond. Kiest u voor de sinterklaasmiddag dan mag u samen met uw kind(eren) een cadeau komen ophalen bij Sinterklaas.

Alle ouders die van deze actie gebruik willen maken kunnen zich aanmelden vóór 21 november via ons emailadres:

swopshopveghel@hotmail.com

Geef de naam van de kind(eren) door, leeftijd, jongen of meisje . U krijgt van ons tijdig bericht wanneer u verwacht wordt, als uw kinderen tot de gelukkigen behoren die worden verrast. Deelname is niet onbeperkt, dus wie snel aanmeldt heeft de meeste kans.

Kom ook eens kijken in onze shop, wij hebben heel veel speelgoed dat wacht op een nieuwe bestemming.

Tags:

Comments are closed